Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 21/01/2015

 

Ένας 38χρονος συνελήφθη στη Χίο, ο οποίος είχε στην κατοχή του από ναρκωτικά μέχρι αρχαίο αμφορέα.

Ο 38χρονος ημεδαπός συνελήφθη το μεσημέρι στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας «περί προστασίας αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς».

Όπως αναφέρει το astraparis.gr, σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο, να κινείται με το αυτοκίνητό του στην πόλη της Χίου και σε έλεγχο που διενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους 11 γραμμαρίων.

Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, στην περιοχή Χαλκειός της Χίου, καθώς και σε χώρους κοντά σε αυτό βρέθηκαν 86 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένας αρχαίος αμφορέας και δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 20 και 25 εκατοστών, καλλιεργούμενα από τον ίδιο.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι ο αμφορέας εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων.

Ο αμφορέας, τα δενδρύλλια και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ ο 38χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Πηγή:enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis