Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 20/06/2015

Ποσότητες κάνναβης σε όλες τις μορφές της διακινούσε ακόμη και στο κατάστημα που διατηρεί σε περιοχή της Χαλκιδικής ένας 45χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου λίγη ώρα αφ' ότου πούλησε ναρκωτικά σε δυο συγχωριανούς του.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι και το μαγαζί του 45χρονου διακινητή, βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 118,4 γραμμαρίων, άλλη μια με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 9,1 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν και 230 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι δυο ανδρών ηλικίας 44 και 60 χρόνων που νωρίτερα είχαν αγοράσει ναρκωτικά από τον 45χρονο και ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,4 γραμμαρίων, 13,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα» σε δυο συσκευασίες, χασισέλαιο βάρους 180 γραμμαρίων και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,20 μέτρου. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια διακινούσε στο Ναύπλιο μια 51χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στο σπίτι της στην περιοχή της Γλυκιάς από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Πάνω της και στο σπίτι, βρέθηκαν συνολικά 11 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, εννέα χάπια που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 65 ευρώ και ένα κινητό.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis