Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 27/09/2016

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε στο policenet.gr, άρθρο με τίτλο: 

Αστυνομικός με πλήθος επαίνων στο φάκελο του βαθμολογείται με «Λίαν Καλώς» - Ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει

Το εν λόγω δημοσίευμα βασίστηκε σε κείμενο Αστυνομικού που αναρτήθηκε στο  Forum του Policenet.gr και αναφερόταν στον τρόπο με τον οποίο, ο συγκεκριμένος ένστολος έχασε το δικαίωμα συμμέτοχής του στην πρόσφατη προκήρυξη για απόσπαση Αστυνομικών στο Εξωτερικό, λόγω "χαμηλής" βαθμολογίας

Τα ανωτέρω έρχεται να συμπληρώσει η τοποθέτηση ενός ακόμα αστυνομικού – αναγνώστη μας, ο οποίος μέσω ανάρτησης του στο ίδιο θέμα του  Forum αναφέρεται στα περιθώρια που υπάρχουν σε περίπτωση που ένας Αστυνομικός δεν βαθμολογηθεί ως εξαίρετος από Αξιωματικό της Υπηρεσίας του.

Δείτε τι επισημαίνει:

«Wellxome to the Matrix φίλε μου λοιπόν επειδή έχω πάθει ακριβώς το ίδιο άκου τι γίνεται. Αν έχεις βαθμολογηθεί έστω και σε μια επι μέρους κατηγορία με  οκτώ (8) έχεις αποκλειστεί αυτόματα από κάθε προκήρυξη του εξωτερικού δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και όταν λέω τίποτα το εννοώ το είχα ψάξει με δικηγόρους της ΠΟΑΣΥ  με δικούς μου κ.τ.λ.π. είναι σου λέει προσωπική του άποψη μόνο αν αποδείξεις με στοιχεία τρανταχτά οτι έχει εμπάθεια μαζί σου. Σε αυτή την περίπτωση και να είσαι εντάξει και να μην έχεις τιμωρηθεί ποτέ σου λέει οκτώ (8) δεν είναι κακό. Οπότε περιμένεις τα επόμενα τρία (3) χρόνια να πάρεις πάλι σε όλα 9 ή 10 για να ξανά συμμετέχεις.

  Τώρα αν έχεις βαθμολογηθεί με επτά (7) εκεί θα πρέπει να υπάρχει δίπλα και η αιτιολογία κάποια πολύ σοβαρή μάλιστα, εκεί μπορείς να ζητήσεις αναβαθμολόγησή από ανώτερο αξιωματικό που σε έχει βαθμολογήσει, εκεί είσαι τυχερός σε αντίθεση με το οκτώ (8) που δεν παίρνει τίποτα απλά την πατάς την μπανάνα. Αυτό πρέπει να γίνει στο εξάμηνο πάνω τώρα θα μου πεις αφού είναι κρυφή που να ξέρω, και κει έρχονται οι μαντικές ικανότητες του αστυνομικού που πρέπει να τα ξέρει όλα χα χα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελείωσαν τα «ψέματα» - Φύλλα πορείας για πολλούς Αστυνομικούς που συνόδευαν VIP πρόσωπα

  Αν κάνεις έγγραφο προς το γραφείο προσωπικού στο Αρχηγείο και ζητήσεις τη βαθμολογία σου την τελευταία τριετία (3) λόγο του ότι θέλεις να συμμετέχεις σε αποστολή του εξωτερικού οφείλουν να στην αποστείλουν εμένα μου την στείλανε.

 Και εδώ έρχεται το θέμα που ζήτησα βοήθεια από πολλούς υψηλόβαθμους αξιωματικούς αλλά δεν έκαναν τίποτα να ενημερωνόμαστε και εμείς ενυπογράφως για την βαθμολογία μας όπως γίνεται στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ από Υπαστ/μο Β΄  και πάνω αλλά όπως γίνεται και στο στρατό σε ανώτερο και κατώτερο προσωπικό βάση του Π.Δ. 99/2001 άθρο 14 ΦΕΚ 219 Τ.Α΄  και όπως αναφέρεται στο Π.Δ. 4-30/11 ΓΕΣ 1 ΓΡ./4/1 όσο αφορά την ένσταση της βαθμολογίας σου όταν σου γίνει κοινοποίηση και υπογράφεις ότι έλαβες γνώση αλλά τίποτα όλα τα αυτιά κλειστά κανένας δεν ενδιαφέρεται και όμως είναι πολύ βασικό. Ζητάω και από αυτό το site την βοήθεια του στο μέτρο που του επιτρέπεται αν μπορεί να κάνει κάτι ώστε να αλλάξει αυτή η άδικη συμπεριφορά προς το κατώτερο προσωπικό γιατί πολλοί συνάδερφοι έχουν χάσει προκηρύξεις έτσι.

 Ευχαριστώ.»

 

Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συζήτηση που έγινε στο Forum του Policenet.gr

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis