Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:52 | 02/06/2015

Η μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα Μίκαελ Εσιέν και έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο των Σπάτων.

Ο 32χρονος Γκανέζος αμυντικός χαφ έγινε δεκτός εντυπωσιακής υποδοχής από εκατοντάδες οπαδούς του ΠΑΟ, οι οποίο τον περίμεναν αργά την νύχτα για πολλές ώρες.

Ο Εσιέν στις πρώτες του δηλώσεις είπε στο αεροδρόμιο «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, θα παίξει ξανά στην Ευρώπη και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τηλεφωνικά με τον Σισέ, του είπα για τον Παναθηναϊκό και μου είπε τα καλύτερα λόγια. Ήταν πολύ εύκολο να πω το ναι, ήξερα για τον Παναθηναϊκό, είχα και κάποιον φίλο ο οποίος με ενημέρωσε. Η απόφασή μου ήταν εύκολη».

Την ώρα όπου ο Εσιέν είχε μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα οι Ιταλοί και συγκεκριμένα το «Sky Italia» ανέφερε πως ο Γκανέζος άσος της Μίλαν ταξιδεύει για την Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου έκανε λόγο για συμφωνία η οποία θα έχει διάρκεια δύο ετών, με τον Εσιέν να βάζει στα ταμεία του 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis