Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 18/10/2017

Την στελέχωση όλων των αστυνομικών υπηρεσιών κεντρικά και περιφερειακά, ζητά μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων Ευτύχης Μαρκαντωνάκης. Ο ίδιος επισημαίνει ότι αν και η αναδιάταξη των αστυνομικών υπηρεσιών στο Ν. Χανίων κρίνεται θετική σε γενικές γραμμές, οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι σημαντικές καθώς ενώ δύο νέα τμήματα δημιουργήθηκαν στα Χανιά  Μεταγωγών και Άμεση Δράση) αυτά δεν συνοδεύτηκαν με την κατάλληλη ενίσχυση- πρόσληψη προσωπικού, με αποτέλεσμα να καλύπτονται με το υπάρχον.

[custom:google-ads]

Η αλήθεια είναι συμπλήρωσε ότι επειδή στα Χανιά δημιουργήθηκαν νέες υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση και το Μεταγωγών, εμείς περιμέναμε και περιμένουμε από το Αρχηγείο να μας ενισχύει σημαντικά- άλλωστε προβλέπεται από τον Νόμο -όταν ιδρύονται καινούργιες υπηρεσίες, δύναται να γίνουν έκτακτες μεταθέσεις από παντού για να στελεχωθούν αυτές οι υπηρεσίες.

Εμείς μέχρι τώρα δεν έχουμε δει τίποτα…

Για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε με σοβαρότητα όσον αφορά τη καθημερινότητα του πολίτη χρειάζεται να υπάρξει ενίσχυση και μετά οργάνωση» τόνισε.

Πηγή:  www.ert.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας οι καταζητούμενοι δράστες της ληστείας με τα καλάσνικοφ στο Π. Φάληρο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis