Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:10 | 19/04/2016

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια χτύπησαν οι αστυνομικοί των τμημάτων Σκάλας και Κροκεών που έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες σε μαντριά και σπίτια σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα στη Λακωνία και συνέλαβαν δυο κατοίκους, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ποσότητες χασίς, λαθραίου καπνού και -ο ένας από αυτούς- σημαντικό χρηματικό ποσό.

Κατά τις έρευνες που έγιναν με τη βοήθεια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιο ενός 51χρονου, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 161,1 γραμμαρίων, λαθραίος καπνός βάρους 450,1 γραμμαρίων και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής. 

Στο σπίτι ενός 60χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλα 360,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αδασμολόγητο καπνό βάρους δυο κιλών και 576,2 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και 3.950 ευρώ των οποίων την προέλευση δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Οι δυο συγχωριανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και για τα όπλα και του Τελωνειακού Κώδικα.

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis