Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:35 | 10/06/2017

Αρκετά μεγάλη ήταν η χασισοφυτεία που εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο αγρόκτημα και στο σπίτι ενός 55χρονου Έλληνα στην περιοχή Κάτω Κορακιάνα της Κέρκυρας, στα οποία έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα. 

Συνολικά, κατέσχεσαν 28 δενδρύλλια κάνναβης, 66 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Στα Τρίκαλα, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν διαδοχικές εφόδους μαζί με τον εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή στο σπίτι, την αποθήκη και το αγρόκτημα ενός 62χρονου. Ο τετράποδος αστυνομικός ανακάλυψε συνολικά εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,60 εκατοστών, δύο συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και μικρό αριθμό ναρκωτικών χαπιών για τα οποία δεν υπήρχε η απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Ο 62χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης καλλιεργούσε στο σπίτι του στο Ηράκλειο ένας 23χρονος που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη 24,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 38 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μια ζυγαριά ακριβείας και 150 ευρώ και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis