Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 20/01/2020

Επίθεση στην Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Λίβυος στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, υπογραμμίζοντας πως τη στιγμή που η κυβέρνηση Ερντογάν απομονώνεται και δαιμονοποιείται για τα εγκλήματά της, η Ελλάδα γράφει ιστορία με νέες φιλίες.

Σε νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του “Μ.LNA” στο Twitter, που επί της ουσίας συνιστά τη “φωνή” του στρατηγού, Χαλίφα Χαφτάρ και των δυνάμεων του, αναρτήθηκε το εξής κείμενο:

«Είμαστε μάρτυρες μιας μεγάλης αλλαγής στην διπλωματική επιρροή στην όμορφη αλλά διαταραγμένη γειτονιά μας. Καθώς ορισμένοι απομονώνονται και δαιμονοποιούνται για τα εγκλήματά τους, κάποιοι άλλοι αναπτύσσονται γράφοντας ιστορία με νέες φιλίες, θέτοντας την περιοχή σε μια νέα εποχή ειρήνης και συνεργασίας».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από τέσσερις φωτογραφίες, που επεξηγούν το σχόλιο. Στη μία εξ’ αυτών απεικονίζεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κάθεται μόνος του στη Διάσκεψη του Βερολίνου και οι υπόλοιπες τρεις δείχνουν στιγμιότυπα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τριμερή με τον Νίκο Αναστασιάδη και τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι, μία φωτογραφία του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Χαφτάρ από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα και τέλος μία φωτογραφία του Νίκου Δένδια κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία.

xafta.jpg

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis