Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:49 | 12/12/2015

Θύματα ληστείας έπεσαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα δύο ηλικιωμένοι που κοιμόντουσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. 

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που είχε έρθει στην Αθήνα για να περάσει τις γιορτές με την κόρη του, δεν περίμενε αυτό που συνέβη, όταν τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τούς χτύπησαν και τους λήστεψαν.

Οι τρεις δράστες κρατώντας μαχαίρια, γκλοπ και κατσαβίδια αφού μπήκαν μέσα στην αυλή της οικίας των ηλικιωμένων, είδαν την μπαλκονόπορτα του σαλονιού, μιας και οι ηλικιωμένοι είχαν ξεχάσει να κατεβάσουν το παντζούρι. 

Αμέσως την παραβίασαν και μπήκαν μέσα στο σπίτι πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο τους ηλικιωμένους. Αφού λοιπόν οι τρεις τους μπήκαν μέσα, κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο όπου ξύπνησαν τους ηλικιωμένους ρωτώντας τους πού είναι τα λεφτά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες οι οποίοι φορούσαν κουκούλες έσυραν δια της βίας την άτυχη ηλικιωμένη μέχρι την κουζίνα ενώ τον σύζυγο της τον κρατούσαν ακινητοποιημένο και τον χτυπούσαν με ένα γκλοπ.

Οι κακοποιοί αφού δεν κατάφεραν να βρουν χρήματα, έκλεψαν τα χρυσαφικά του ζευγαριού και ένα ρολόι και έπειτα έφυγαν.  

Να σημειωθεί επίσης πως η οικία διέθετε και σύστημα συναγερμού όμως το ζευγάρι δεν σκέφτηκε να ενεργοποιήσει. 

Η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για σπείρα, καθώς πρόσφατα είχε ξαναχτυπήσει με την ίδια μέθοδο στην ίδια περιοχή και μάλιστα είναι κοντά στο να τους συλλάβει. 

 

 

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis