Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:31 | 26/02/2018

Μια είδηση για την οποία η Αστυνομία εξετάζει… τα πάντα, αφού αρχικά έγινε λόγος για έκρηξη σε… λάμπες! Σύμφωνα με ανάρτηση όμως στο indymedia υπήρξε επίθεση κατά του Α.Τ. Καισαριανής με χειροβομβίδα!

[custom:google-ads]

“Τα ξημερώματα της Δευτέρας επιτεθήκαμε με μία χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής για τον απεργό πείνας- δίψας (απο Κυριάκη 25/2) Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου” αναφέρεται στο indymedia από την ομάδα που λέει επίσης ότι θα ακολουθήσει και σχετική ανάληψη ευθύνης…

Σύμφωνα με την Αστυνομία η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για… βραχυκύκλωμα στο μανάβικο το οποίο είναι κοντά στο Α.Τ. Καισαριανής από το οποίο έσπασαν οι λάμπες του καταστήματος και τραυμάτισαν ελαφρά στα πόδια έναν ταξιτζή που έτυχε να βρίσκεται εκεί.

Όπως φαίνεται κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες που προφανώς πέρασαν με όχημα ή μηχανή, πέταξαν τη χειροβομβίδα προς το στενό όπου βρίσκεται το Α.Τ. Και στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Νεώτερες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. λένε ότι όντως στο σημείο εντοπίστηκαν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε έκρηξη χειροβομβίδας.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση για την οποία από την πλευρά της Αστυνομίας οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Πηγή: newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis