Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 21/06/2017

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν χτες το πρωί, μετά από κυνηγητό, δύο Γεωργιανοί που μερικά λεπτά πριν είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν ένα διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11.30 το πρωί της Τρίτης όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε ότι έχει πάρει στο κατόπι δύο άτομα που πριν από λίγο αποπειράθηκαν να μπουν στην οικία του για να τον ληστέψουν.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ΔΙΑΣ Αθηνών όπου ενημερώθηκαν από τον ιδιοκτήτη ότι οι δράστες εισήλθαν σε πολυκατοικία επί της οδού Ξανθίππης. Τότε οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσαν το Κέντρο Άμεσης Δράσης και ζήτησαν ενισχύσεις.

Μετά από αναζητήσεις, μία από τις ομάδες κατάφερε να «τσιμπήσει» τον έναν από τους δράστες στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας που είχε εισέλθει. Όσον αφορά στον δεύτερο, αυτός κατάφερε να κρυφτεί σε ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας, όχι όμως για πολύ καθώς μετά από λίγο εντοπίστηκε και... φόρεσε χειροπέδες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, πρόκειται για δύο Γεωργιανούς στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ένα κατσαβίδι και μία τηλεκάρτα.

Πηγή: www.zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis