Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
01:46 | 02/07/2021

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 7 μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και αστυνομικός, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν 3 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα 9 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλες ποσότητες πολεμικού υλικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε οικία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της οργάνωσης, τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2020, προέβαιναν στη διακίνηση (προμήθεια, αποθήκευση, κατοχή, πώληση κ.λπ.) ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης και ακατέργαστης ή κατεργασμένης κάνναβης) σε περιοχή της Αττικής .

Η αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και στις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 766,04 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, 46,02 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 3 ναρκωτικά δισκία,
  • 22 τρίφτες κάνναβης και 5 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, 36 γλάστρες με φυτά κάνναβης και 6 δενδρύλλια κάνναβης
  • όπλο ρέπλικα και 2.800 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο των ερευνών, σε οικία μέλους της οργάνωσης, βρέθηκε υπηρεσιακό όπλο, που είχε αφαιρεθεί την 03-06-2019, κατά την απόδραση 4 κρατουμένων από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκες σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis