Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 20/05/2017

Τέλος στην παράνομη δράση δύο ανδρών από τη Γεωργία, ηλικίας 42 και 34 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι εισέβαλαν σε σπίτια σε περιοχές των Χανίων και του Ρεθύμνου και άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές.

Το κουβάρι της δράσης των δύο αλλοδαπών, άρχισε να ξετυλίγεται, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο άνδρες να κινούνται με αυτοκίνητο στην πόλη των Χανίων και σε έλεγχο που ακολούθησε, βρήκαν και κατάσχεσαν κοσμήματα, αλλά και χρήματα διαφόρων χωρών, τα οποία οι ίδιοι δε μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι εν λόγω δράστες μέσα σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας είχαν διαπράξει έξι κλοπές-διαρρήξεις και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Οι Γεωργιανοί δρούσαν πάντα με τον ίδιο τρόπο, σπάζοντας την κλειδαριά στην κεντρική είσοδο των σπιτιών, έμπαιναν μέσα και αφού έκαναν άνω-κάτω όλους τους χώρους, άρπαζαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Η αξία των κλοπιμαίων που είχαν αφαιρέσει οι δύο αλλοδαποί υπολογίζεται περίπου στις 8.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των δύο ανδρών σε περιοχή του Δήμου Χανίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα η προέλευση των οποίων διερευνάται, διαρρηκτικά εργαλεία και μικροποσότητα κάνναβης.

 

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis