Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 22/05/2017

Από το ένα κατάστημα στο άλλο πήγαιναν στα χωριά της Μεσσηνίας δυο τσιγγάνοι, όχι όμως για να ψωνίσουν αλλά για να... «βουτήξουν» τα κινητά των εργαζόμενων! Μάλιστα, το έκαναν δυο φορές με επιτυχία και κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά τελικά  συνελήφθησαν στη Μεσσήνη.

Οι δράστες ηλικίας 36 και 39 χρόνων, που είναι συγγενείς και κατοικούν στην κοινότητα Αρι του Δήμου Καλαμάτας, ξεκίνησαν την δράση τους από μια ταβέρνα στο Χαρακοπιό του Δήμου Πύλου – Νέστορος, όπου ο ένας φρόντισε να απασχολήσει τον σερβιτόρο δίνοντας την ευκαιρία στον άλλο να αρπάξει το κινητό του.

Λίγο αργότερα, μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κορώνη παριστάνοντας τους πελάτες και, με την ίδια μέθοδο, απέσπασαν την προσοχή του γιου του ιδιοκτήτη καταφέρνοντας να αρπάξουν και το δικό του κινητό. Όμως, τα θύματα είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν στη Μεσσήνη. Τους σταμάτησαν, βρήκαν πάνω τους τα κλεμμένα κινητά και τους παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα Κορώνης που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis