Χειροπέδες σε δύο "πιστολέρο" με εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟ
Χειροπέδες σε δύο "πιστολέρο" με εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Τα «παιχνίδια» με τα όπλα άρεσαν σε έναν 35χρονο Έλληνα που το έριχνε στις μπαλωθιές, όταν όμως καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας φρόντισε να εξαφανιστεί για να μην εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε.

Ωστόσο, εντοπίστηκε στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 29 μηνών για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοχρησία, έκθεση και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία και τον συνέλαβαν. Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή.

*** Ένας άλλος «πιστολέρο», που εκτός από παράνομη οπλοφορία είχε καταδικαστεί και για ληστεία, συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, οδηγήθηκε στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr