Χειροπέδες σε ζευγάρι που έκλεψε δεκατέσσερα σούπερ μάρκετ σε ένα δεκαπενθήμερο

ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ
Χειροπέδες σε ζευγάρι που έκλεψε δεκατέσσερα σούπερ μάρκετ σε ένα δεκαπενθήμερο

Συνελήφθησαν, στη Στυλίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, δύο (2) αλλοδαποί και συγκεκριμένα μία 26χρονη και ένας 30χρονος, κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, η 26χρονη κατελήφθη να έχει αφαιρέσει διάφορα εμπορεύματα από κατάστημα super market στη Στυλίδα, ενώ ο 30χρονος συνεργός της την ανέμενε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με σκοπό την άμεση διαφυγή τους.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, το χρονικό διάστημα από 24-09 έως και 10-10-2018, ενέχονται στην διάπραξη συνολικά δεκατεσσάρων (14) κλοπών, από καταστήματα super market περιοχών της Λαμίας (8), Στυλίδας (3) και Καμένων Βούρλων (3) Φθιώτιδας.

Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει διάφορα εμπορεύματα, τα οποία απέκρυπταν σε υφασμάτινα σακίδια που έφεραν μαζί τους, ενώ η συνολική τους αξία ανέρχεται περίπου στις (2.500) ευρώ.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και σε οικία των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα κλεμμένων εμπορευμάτων, τα οποία αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο των καταστημάτων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (456,60) ευρώ, καθώς και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διάπραξη των κλοπών.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.