Χειροπέδες σε 34χρονο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μυτιλήνης

Χειροπέδες σε 34χρονο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μυτιλήνης

Συνελήφθη, χθες (23-02-2020) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών και πρόκληση φθορών.

Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν από τον δράστη το τελευταίο τετραήμερο στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 34χρονος, βραδινές ώρες της 22/23-02-2020 μπήκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε ώρες λειτουργίας του και αφαίρεσε δύο πορτοφόλια πελατών, που περιείχαν χρήματα, κάρτες τραπεζών και διάφορα έγγραφα.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, προέκυψε ότι το ίδιο άτομο, βραδινές ώρες της 21/22-02-2020, μπήκε σε δύο (2) καταστήματα παραβιάζοντας εισόδους και αφαίρεσε κατά περίπτωση χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο (2) ακόμη επιχειρήσεις.

Ο δράστης προκάλεσε και φθορές άνω των -2.500- ευρώ.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.