Χειροπέδες σε 34χρονο που επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό στην Κύπρο

ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Χειροπέδες σε 34χρονο που επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό στην Κύπρο

Χειροπέδες σε 34χρονο που τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό, πέρασε το απόγευμα η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.
 
Σύμφωνα με τον αξιωματικό υπηρεσίας,  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 34χρονος άρχισε να φωνάζει στον αστυνομικό, που βρισκόταν, εκτός υπηρεσίας, σε σύλλογο στην περιοχή Ύψωνα. Ο αστυνομικός του ζήτησε να σταματήσει και αποχώρησε για να μεταβεί σε διπλανό πρακτορείο του ΟΠΑΠ.Ο 34χρονος ακολούθησε τον αστυνομικό και πρόταξε πτυσσόμενο μαχαίρι, ενώ κατά τη διάρκεια ακινητοποίησής του από τον αστυνομικό, ο ύποπτος φέρεται  να τον τραυμάτισε ελαφρά στο φρύδι.
 
Περίπολα που κλήθηκαν στη σκηνή συνέλαβαν τον ύποπτο, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία με διάφορες υποθέσεις.
 
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του, για υπόθεση μαχαιροφορίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, απειλής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Διαβάστε περισσότερα στο sigmalive.gr