Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:46 | 27/10/2018

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ιαλυσού βρίσκεται από χθες το μεσημέρι, 35χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για τον βιασμό 16χρονης Αγγλίδας!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε χθες η ανήλικη αλλοδαπή σε βάρος του 35χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η 16χρονη δήλωσε πως ήρθε στο νησί μας για διακοπές μαζί με τους γονείς της και γνώρισε τον 35χρονο σε ένα από τα καταστήματα που επισκέπτονταν. Χθες τα ξημερώματα ο 35χρονος πήγαινε για δουλειά σε άλλο κατάστημα στην πόλη της Ρόδου και ρώτησε την 16χρονη αν ήθελε να τον ακολουθήσει. Εκείνη δέχτηκε αλλά τα ξημερώματα, η αλλοδαπή ισχυρίζεται ότι επέστρεψαν στο πρώτο κατάστημα του 35χρονου όπου και έκανε έρωτα μαζί του παρά τη θέλησή της.
[custom:google-ads]
Μετά την καταγγελία της 16χρονης Αγγλίδας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο,  ο οποίος συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Στέλιο Αλεξανδρή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση, ενώ ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 35χρονος αρνείται όσα του καταλογίζονται και παραδέχεται ότι έκανε έρωτα με την αλλοδαπή κοπέλα, όμως όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Πηγή: rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis