Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 05/02/2019

Πλησίαζε ανυποψίαστες γυναίκες οι οποίες περίμεναν στις στάσεις, σε διάφορα σημεία των Σπάτων, και χρησιμοποιώντας τη μυϊκή δύναμή του τις χτυπούσε με μοναδικό στόχο να τους αρπάξει τα κινητά τηλέφωνά τους.

Ο θρασύτατος ληστής προσέγγιζε τις στάσεις απογευματινές ή βραδινές ώρες, επιλέγοντας αυτές όπου περίμεναν γυναίκες μόνες τους.

[custom:google-ads]

Χωρίς άλλη κουβέντα τούς επιτίθονταν, σε κάποιες περιπτώσεις τις χτυπούσε αρπάζοντας από τα χέρια τους τα κινητά τους και το έβαζε στα πόδια.

Οι γυναίκες ανυπεράσπιστες απλά υπέμεναν την επίθεση και μάλλον θα ανάσαιναν με ανακούφιση όταν διαπίστωναν ότι το μόνο για το οποίο ενδιαφερόταν ο μελαμψός ληστής ήταν τα κινητά τους.

Οι καταγγελίες στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδας διαδέχονταν η μία την άλλη και τα στελέχη του έβαλαν στόχο να σταματήσουν τη δράση του ανθρώπου αυτού που κατατρομοκρατούσε τις γυναίκες των Σπάτων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να επιτεθεί ακόμη και σε ένα ανήλικο κορίτσι!

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου η κινητοποίηση και οι έρευνες τους έπιασαν τόπο και τον συνέλαβαν μέσα στα Σπάτα τα οποία είχε... επισκεφθεί για να ξεκινήσει τη... δραστηριότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικοί συνέλαβαν δραπέτη του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού

Αμέσως οι γυναίκες που είχαν δεχθεί επίθεση κλήθηκαν στο Τμήμα και αναγνώρισαν στο πρόσωπο ενός 37χρονου Πακιστανού, τον δράστη των σε βάρος τους επιθέσεων.

Σχηματίστηκε δικογραφία και ο ληστής μετήχθη στην εισαγγελία Αθηνών όπου τελικά ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκισή του.

Όσο για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδας απέδειξαν για μιαν ακόμη φορά ότι βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών της περιοχής και με αθόρυβο αλλά ουσιαστικό τρόπο πασχίζουν σε καθημερινή βάση για την προστασία τους!

Πηγή:  notioanatolika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis