Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:31 | 27/04/2022

Η χημική ράβδος φωτισμού ChemLight® μήκους 15,2 cm (6'') του οίκου Cyalume® Technologies Η.Π.Α. , που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της NEOMED, είναι ιδανική για φωτισμό έκτακτης ανάγκης και όταν ενεργοποιηθεί μπορεί να εκπέμπει κίτρινο φώς για 12 ώρες το οποίο είναι ορατό σε απόσταση 1.6 χλμ και από ύψος 4.8 χλμ.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Οι φακοί που λειτουργούν με μπαταρίες δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι πάντοτε θα είναι σε κατάσταση να λειτουργήσουν και σε πολλές συνθήκες μπορούν να περιορίσουν τη δυνατότητά σας να δείτε.

Οι πράσινες ράβδοι χημικού φωτισμού ChemLight® Green της Cyalume® Technologies παρέχουν εγγυημένο φωτισμό 360° για 12 ώρες και αποτελούν ένα εξαιρετικό και απαραίτητο εργαλείο για επιχειρησιακή καθώς και για εκπαιδευτική χρήση από το στρατό, την αστυνομία, την πυροσβεστική και από διασωστικές ομάδες. Η σήμανση και ταυτοποίηση συμμαχικών ή έχθρικών δυνάμεων στο πεδίο, η σήμανση κτιρίων, ασφαλών ή επικίνδυνων διαδρομών και σημείων Α’ Βοηθειών ακόμα και για διέλευση μέσα από καπνούς είναι μερικές μόνο από τις απεριόριστες εφαρμογές τους.

Χημική Ράβδος Φωτισμού 12 ωρών πράσινη Chemlight 6'' του οίκου Cyalume® Technologies ΑμερικήςΗ Cyalume® Technologies Η.Π.Α είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και τελεί αποκλειστικός προμηθευτής προϊόντων χημικού φωτός στο Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. και το NATO. Τα προϊόντα Cyalume® είναι τα μοναδικά που πληρούν τις αυστηρότερες στρατιωτικές προδιαγραφές και διαθέτουν άδεια για την αναγραφή κωδικού NSN (NATO Stock Number) και διαθέτουν επίσης πιστοποιήσεις ATEX, SOLAS και Wheelmark.

Οι χημικές ράβδοι φωτισμού Cyalume® ChemLight® συνιστώνται ακόμα και για επαγγελματική και προσωπική χρήση σε περιπτώσεις εκκένωσης χώρου, ως φωτισμός εκτάκτου ανάγκης σε ξενοδοχεία, σε διακοπές ρεύματος, υπαίθριες δραστηριότητες (κυνήγι, ψάρεμα) και κάμπινγκ, για την οδική ασφάλεια, κάθε τύπου εργασίες σε σκοτεινό περιβάλλον, στη βιομηχανία κ.α..

Η χημική ράβδος πράσινου φωτισμού ChemLight® της Cyalume® Technologies είναι άθραυστη, 100% υδατοστεγής και αεροστεγής, μη τοξική και μη εύφλεκτη, και μπορεί να διατηρηθεί στη συσκευασία της έως και τρία χρόνια.

Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτε εδώ περισσότερες επιλογές για χημικά φώτα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis