Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 02/07/2019

"Χθες το βράδυ περπάτησα στο κέντρο της Αθήνας και συνομίλησα, με εκείνους που εργάζονται όλη τη νύχτα ώστε ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ασφαλής, αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες αστυνομικούς.

Ακουσα με προσοχή τα προβλήματά και τα παράπονά τους.

Μία κυβέρνηση που τους απαξίωσε στο μέγιστο βαθμό.

Μου μίλησαν για έλλειψη ατόμων καθώς οι προσλήψεις στην αστυνομία γίνονται πλέον με το σταγονόμετρο, για τα ρεπό που πλέον δεν δίνονται και για τις υπερωρίες που δεν πληρώνονται, για τον παλιό και φθαρμένο εξοπλισμό που τους χορηγείται..

Είδα με τα μάτια μου περιπολικά με λάστιχα δεκαετίας, σπασμένα καθίσματα είδα φθαρμένα κράνη, Αστυνομικά τμήματα χωρίς φώτα, βρώμικα, χαλασμένες τουαλέτες.

Με ενημέρωσαν ότι δεν τους χορηγούν ούτε βασικά (αλεξίσφαιρα, αρβύλες) και ότι όλα αυτά αναγκάζονται να τα αγοράζουν οι ίδιοι από το μισθό τους αυτό όμως που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι παρά τις αντίξοες αυτές συνθήκες παρά την απαξίωση που έχουν δεχθεί είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα.

Η κυβέρνηση πρέπει να είναι στο πλευρό του Έλληνα αστυνομικού.

Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα το άβατο των Εξαρχείων τελειώνει στις 7 Ιουλίου.

Πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις αστυνομικών να γίνει άμεσα ανανέωση του στόλου της αστυνομίας και εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού.

Να υπάρξει σεβασμός των κατοχυρωμένων εργασιακών δικαιωμάτων.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που τους γνώρισα και μίλησα για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Από πλευράς μου υπόσχομαι ότι θα παλέψω για αυτούς και θα είμαι πάντα δίπλα τους."

Κορίνα Δαμουλιάνου

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Α' Αθηνών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis