Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:13 | 12/03/2015

Απ’ όλα τα διεθνή ΜΜΕ προβλήθηκαν τα νέα επεισόδια που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε για μια ακόμη φορά περίγελος σε πολλές χώρες του κόσμου.

Δείτε τι έγραψαν:

SkySports

«Το ματς μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού διεκόπη μετά την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις μετά την απόφαση για διεξαγωγή του πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι υψηλού κινδύνου»

BBC

Το αγγλικό δίκτυο ενημέρωσης τονίζει ότι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνισιτκό χώρο στο 89ο λεπτό με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να επαναφέρει την τάξη, ενώ στη συνέχεια κάνει αναφορά στις προσπάθειες που ετοιμάζεται να κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να σταματήσει τα προβλήματα βίας.

L’Equipe

Η γαλλική Equipe περιγράφει τις σκηνές βίας στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια αφιερώνει χώρο στις ενέργειες που κάνει η νέα κυβέρνηση για να λύσει το πρόβλημα της βίας.

As

Η ισπανική εφημερίδα, γράφει: «Ήταν ένα ματς που σταμάτησε από την εισβολή των οπαδών, και  την οποία προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Φράνκο Χάρα στο κόρνερ. Όλα αυτά, τρεις εβδομάδες μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για καταπολέμηση της βίας».

Globo

Η βραζιλιάνικη Oglobo, τονίζει: «Νέο επεισόδιο στο ελληνικό κλάσικο και άλλο ένα ματς διακόπτεται». 

Ole

Τέλος, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αργεντινής η Ole έχει τίτλο: «Νίκησε η βία» και προσθέτει: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο υποφέρει ξανά μετά από τη νέα διακοπή αγώνα. Το παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού διεκόπη στο 89’ λόγω εισόδου των γηπεδούχων οπαδών. Ο Φράνκο Χάρα σημείωσε το μοναδικό γκολ για τους φιλοξενούμενους».

Πηγή: gazzetta

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis