Χορήγηση άδειας σε πληγέντες Αστυνομικούς

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Χορήγηση άδειας σε πληγέντες Αστυνομικούς

Διαβάστε το έγγραφο της Ένωσης Δυτικής Αττικής προς την ΠΟΑΣΥ όπου αιτείται την χορήγηση άδειας για τους πληγέντες συναδέλφους της περιοχής

ΠΡΟΣ ΠΟΑΣΥ

Συνάδελφοι,

       Είναι γνωστή σε όλους η βιβλική καταστροφή περιοχών της Δυτικής Αττικής  καθώς και οι ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν σε σπίτια , αυτοκίνητα και γενικά σε περιουσιακά στοιχεία των πολίτων.

       Ανάμεσα στους πληγέντες είναι και συνάδελφοι οι οποίοι υπέστησαν ζημιές είτε στις δικιές τους κατοικίες-οχήματα είτε σε περιουσιακά στοιχεία προσώπων πρώτου βαθμού συγγενείας των.

      Κατόπιν τούτου η Ένωση μας ζητά από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω υμών, όπως χορηγήσει άδεια απουσίας- απαλλαγή από τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα τουλάχιστον πέντε ( 5 ) ημερών προκειμένου να φροντίσουν και να ανακουφίσουν τις οικογένειες τους όπως ο κάθε ένας από εμάς θα ήθελε. Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι η ηγεσία μας η οποία έχει δείξει εμπράκτως πολλές φορές την ευαισθησία της και την συμπαράσταση της σε πλείστες άλλες περιπτώσεις πως και αυτή τη φορά θα ανταποκριθεί θετικά προς το αίτημα μας. 

 

       ο Πρόεδρος                                              ο Γενικός Γραμματέας

Σταματάκης Γεώργιος                                        Ναστούλης Χρήστος

 

easyda.gr