Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:48 | 19/11/2017

Διαβάστε το έγγραφο της Ένωσης Δυτικής Αττικής προς την ΠΟΑΣΥ όπου αιτείται την χορήγηση άδειας για τους πληγέντες συναδέλφους της περιοχής

ΠΡΟΣ ΠΟΑΣΥ

Συνάδελφοι,

       Είναι γνωστή σε όλους η βιβλική καταστροφή περιοχών της Δυτικής Αττικής  καθώς και οι ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν σε σπίτια , αυτοκίνητα και γενικά σε περιουσιακά στοιχεία των πολίτων.

       Ανάμεσα στους πληγέντες είναι και συνάδελφοι οι οποίοι υπέστησαν ζημιές είτε στις δικιές τους κατοικίες-οχήματα είτε σε περιουσιακά στοιχεία προσώπων πρώτου βαθμού συγγενείας των.

      Κατόπιν τούτου η Ένωση μας ζητά από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω υμών, όπως χορηγήσει άδεια απουσίας- απαλλαγή από τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα τουλάχιστον πέντε ( 5 ) ημερών προκειμένου να φροντίσουν και να ανακουφίσουν τις οικογένειες τους όπως ο κάθε ένας από εμάς θα ήθελε. Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι η ηγεσία μας η οποία έχει δείξει εμπράκτως πολλές φορές την ευαισθησία της και την συμπαράσταση της σε πλείστες άλλες περιπτώσεις πως και αυτή τη φορά θα ανταποκριθεί θετικά προς το αίτημα μας. 

 

       ο Πρόεδρος                                              ο Γενικός Γραμματέας

Σταματάκης Γεώργιος                                        Ναστούλης Χρήστος

 

easyda.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis