Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:11 | 30/11/2020

"Ανοιχτή Επιστολή" της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής προς Βουλευτές για χορήγηση οικονομικής βοήθειας στους Αστυνομικούς:

Κυρίες/Κύριοι Βουλευτές,

Βρισκόμαστε σήμερα, στην ιδιαίτερη και μάλλον δυσάρεστη θέση, να απευθυνθούμε σ’ εσάς και να θέσουμε ένα θέμα που η Πολιτεία με δική της πρωτοβουλία θα έπρεπε ήδη να είχε θέσει. Σήμερα εννέα (09) μήνες από την απαρχή της εθνικής υπερπροσπάθειας για την αντιμετώπιση του Covid-19 δεν υπάρχει καμία αξιοσημείωτη πρωτοβουλία έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης και βοήθειας των μαχόμενων εργαζόμενων αστυνομικών. Αυτών που καθημερινά δίνουν, μαζί με τους υγειονομικούς μας, ¨μάχες¨ εφαρμογής των μέτρων σε κάθε χώρο της Ελληνικής Επικράτειας, διακινδυνεύοντας εκτός από τη δική τους υγεία και αυτήν των οικογενειών τους και προσφιλών προσώπων.

Ευελπιστήσαμε, ότι κάποιοι από τους εκλεγμένους βουλευτές μας θα έπαιρναν την πρωτοβουλία να θέσουν και να αναδείξουν το συγκεκριμένο θέμα και να υπάρξει οικονομική βοήθεια των εργαζομένων αστυνομικών.

Αναγνωρίζουμε και βιώνουμε καθημερινά, πρώτοι εμείς, τις ιδιαίτερες συνθήκες που ταλανίζουν τη χώρα μας. Έχουμε όμως την αίσθηση, ότι τηρουμένων αναλογιών, πρέπει επιτέλους να υπάρξει μία κάποια μέριμνα για τους ανθρώπους που μοχθούν και διακινδυνεύουν για την υγεία όλων και με τη συγκεκριμένη επιστολή, σας καλούμε να αναδείξετε το θέμα της άμεσης ενίσχυσης και των αστυνομικών, στο Κόμμα σας, στο Κοινοβούλιο, στα Μ.Μ.Ε. και Κοινωνικής Δικτύωσης.

Με ευχαριστίες εκ των προτέρων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασφάλεια ζωής και εν ώρα υπηρεσίας με 20€ το μήνα!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis