Χορήγηση στολών στους Αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Χορήγηση στολών στους Αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Το έγγραφο που ακολουθεί εστάλη από την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας στον Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Αξιότιμε Αρχηγέ,

 Σε τρεις μήνες από σήμερα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης θα συμπληρώσει επτά έτη ύπαρξης. Επτά συναπτά έτη επιτυχιών, ενάντια στην καταπολέμηση της καθημερινής βαριάς εγκληματικότητας, έχοντας ουκ ολίγες φορές σοβαρούς τραυματισμούς.

Όλα αυτά τα χρόνια οι συνάδελφοι οι οποίοι υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. δεν έχουν χορηγηθεί άλλες στολές πέραν από αυτές της αρχικής χορήγησης το 2010 κατά την ίδρυση της υπηρεσίας.

Το γεγονός αυτό μας θέτει έναν και μόνο συλλογισμό, για το ποια είναι η αντιμετώπιση της υπηρεσίας προς αυτούς τους συναδέλφους, οι οποίοι καθημερινά μάχονται ενάντια στο έγκλημα και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι οποίες δυσχεραίνουν περισσότερο το έργο τους.

Θα πρέπει άμεσα να ληφθεί μέριμνα από πλευράς του Αρχηγείου ώστε εν όψει και του χειμώνα που επίκειται να αντικατασταθούν οι στολές των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με νέες και πιο σύγχρονες, ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο καθημερινό τους έργο. Η υπηρεσία οφείλει να στηρίξει έμπρακτα τους συναδέλφους

εξοπλίζοντάς τους με τα αναγκαία υλικά για την εκπλήρωση της αποστολής τους, σε αυτούς μάλιστα τους καιρούς που δε δύνανται πια οι περισσότεροι αστυνομικοί πλέον να πληρώνουν από την τσέπη τους τον υπηρεσιακό εξοπλισμό τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις δράσεις σας επί του θέματος.

                                                                Για το Δ.Σ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Βιοτεχνία Στολών & Στρατιωτικών Ειδών