Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:31 | 11/09/2020

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής:

Η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έχοντας ως πρώτο κανόνα και μέλημα την προστασία και την υγεία του αστυνομικού προσωπικού, έλαβε δωρεά από την Τράπεζα Πειραιώς έναν (1) υπερσύγχρονο απινιδωτή και τέσσερις (4) φιάλες οξυγόνου.

Ο απινιδωτής θα βρίσκεται σε ειδικό κυτίο στην κεντρική είσοδο της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και θα είναι άμεσα διαθέσιμος αν παραστεί ανάγκη. Οι τέσσερις φιάλες οξυγόνου θα βρίσκονται στο ιατρείο που στεγάζεται στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ 1

ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ 2

Η παράδοση έγινε στο χώρο του Ιατρείου στο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ από τον Διευθυντή Ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς Αντιστράτηγο ε.α. κ. Βασίλειο ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΜΑΤΗ και από τον κ. Γεώργιο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ομοίως της Τράπεζας Πειραιώς. Παρόντες επίσης ήταν ο Α΄ Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και Β´ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νικόλαος ΠΕΤΡΟΥ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσής μας Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Αστυνόμος Α΄ [ ( ΥΓ ) ΕΛ. ΑΣ. ] κ. Νικόλαος ΚΟΝΔΥΛΗΣ, MD, MMAHUS, MSc , Ειδικός Γενικής – Οικογενειακής Ιατρικής.

Όπως μας ενημέρωσε ο Ταξίαρχος κος Κωνσταντίνος ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ στο προσεχές διάστημα θα γίνουν σεμινάρια από τον Ιατρό κ. ΚΟΝΔΥΛΗ και από στελέχη της εταιρίας κατασκευής του απινιδωτή στους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών έτσι ώστε, αν και εφόσον παραστεί ανάγκη, να γνωρίζουν οι συνάδελφοι τον τρόπο χρήσης του.

Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε την Τράπεζα Πειραιώς καθώς επίσης όλους τους εμπλεκομένους για αυτήν την πολύτιμη συνεισφορά. Πρόκειται για μία κίνηση η οποία, αν χρειαστεί, σίγουρα θα σώσει ζωές.

                                                                                            Για το Δ.Σ.
                                                       -Ο-                                                                                  -Ο-
                                                  Πρόεδρος                                                                  Γενικός Γραμματέας
                                    ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis