Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 17/03/2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με αισθήματα  ευθύνης και αλληλεγγύης, εκτιμώντας ότι  σήμερα είναι διάχυτη η ανάγκη για έμπρακτη συμπαράσταση των Συνδικαλιστικών Οργάνων τους , με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου   500,0  Λίτρα αντισηπτικού υγρού και , 5.000 Μάσκες.

Η προμήθεια  πραγματοποιήθηκε, με χορηγίες αφανών χορηγών φίλων της Αστυνομίας , εν μέρη με δαπάνες του Σωματείου, ενώ οι 4.000 Μάσκες χορηγήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ από την Περιφέρεια Αττικής,  μετά από  δημόσια δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη , τον οποίο και ευχαριστούμε .

Το υλικά προστασίας διανεμήθηκαν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις της ΔΙ.ΑΣ (Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής, Νότιας , Βόρειας) , στη Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής , στις  Ο.Π.Κ.Ε  Αττικής και τη ΔΡΑΣΗ.

 Χωρίς υπερβολές και "θέαμα"  με προσήλωση στον κοινό αγώνα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια , παρακινώντας και καλώντας όλους να συγκλίνουν στη μάχη ενάντια στον " ωχαδελφισμό " και την αδιαφορία, ώστε να νικήσει η αλληλεγγύη και η συνεργασία.

Ενημερώνουμε  ότι, η Διοίκηση παρά τις εκκλήσεις μας ,ακόμη  και σήμερα      υπεκφεύγει την υποχρέωσης της να  προστατεύσει τους  αστυνομικούς της  χορηγώντας τους μέσα ατομικής υγιεινής και προστασίας , καθιστώντας τους ευάλωτους στον ιό, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο τους πολίτες που έρχονται σε επαφή. Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  δεν θα παραμείνει σε εκκλήσεις  συναισθανόμενο ότι η συνέχιση της αδιαφορίας θα καταλήξει "εγκληματική ".

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis