Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 22/12/2020

Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, μικρή αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης πραγματοποίησε ολιγόλεπτη επίσκεψη, τηρώντας τις αποστάσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα περί COVID-19, με τον Διευθυντή της Δ.Α. Δράμας κ. ΣΕΡΤΗ Αθανάσιο. Αφορμή της επίσκεψης αποτέλεσε η πρωτοβουλία της Ένωσης Αξιωματικών να χαρίσει στις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Δ.Α. Δράμας δέκα (10) εύχρηστους φορητούς πομποδέκτες τελευταίας τεχνολογίας, λόγω και της εντατικοποίησης των ληφθέντων μέτρων για την προστασία εξάπλωσης από τον COVID-19 και των συνεχιζόμενων αναγκών των εποχούμενων και πεζών περιπολιών.  

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. και Γ΄ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Δράμας Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος τόνισε ότι το Δ.Σ. συνεχίζει να βρίσκεται εμπράκτως κοντά στο προσωπικό, στα στελέχη που δοκιμάζονται και στις Υπηρεσίες σε κάθε γωνία της Περιφέρειάς μας. Δεσμεύτηκε επίσης ότι η Ένωση μας θα συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις της Δ.Α. Δράμας, όπως έπραξε στο παρελθόν και με τη διαμόρφωση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον τρίτο όροφο του κτιρίου από κοινού με τα άλλα τοπικά σωματεία, αλλά και με οικονομική ενίσχυση για την αγορά υλικών (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά υγρά κλπ.). Περαιτέρω θα υπάρξει η καθιερωμένη οικονομική συμμετοχή από το ταμείο της Ένωσης για την αγορά παιχνιδιών για τα ανήλικα τέκνα των αστυνομικών των έξι (6) Διευθύνσεων Αστυνομίας της ΓΕΠΑΔΑΜΘ, όπως κάθε χρόνο.

Σε αυτό το σημείο, ως Διοικητικό Συμβούλιο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους, απλούς πολίτες αλλά και επιχειρηματίες που μας στηρίζουν στο έργο μας και επ’ευκαιρία τον χορηγό των δέκα φορητών πομποδεκτών κ. ΣΥΝΤΕΤΑ Βασίλειο, ηλεκτρολόγο μηχανικό από την Λάρισα, που η αγάπη του για την Ελληνική Αστυνομία ξεπερνά αποδεδειγμένα τα στενά όρια της γεωγραφικής περιοχής του τόπου κατοικίας του.

Ο Διευθυντής της Δ.Α. Δράμας, πάντα πρόσχαρος και φιλικός στο Σωματείο μας, μας ευχαρίστησε θερμά για την κίνησή μας και ευχήθηκε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα στα μέλη της Ένωσης, με ελπίδα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της πανδημίας την νέα χρονιά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 -Ο-                                                           -Ο-

        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος                    ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος

ΑΣΤΥΝ. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄

 

 










 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis