Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:21 | 27/02/2017

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε ο φετινός ετήσιος χορός των αστυνομικών υπαλλήλων και του πολιτικού προσωπικού των τμημάτων της Τριφυλίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο «Στεφανής» στην Τερψιθέα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την ενίσχυση της οικογένειας συναδέλφου τους που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αλληλεγγύη τους.

Εξάλλου και ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας που βρέθηκε στην εκδήλωση, στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε ότι η καρδιά της εκδήλωσης είναι η αγάπη στο συνάνθρωπο, μια αγάπη που οι αστυνομικοί την δείχνουν καθημερινά στην πράξη και αυτό είναι ο αστυνομικός πολιτισμός. Εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται μεταξύ συναδέλφων, σε μια γνώριμη περιοχή όπως είπε καθώς είχε υπηρετήσει στην Τριφυλία το 1995.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος υπογράμμισε ότι η Ενωση -υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση- πάντα θα στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις που έχουν ιερό σκοπό και συνεχάρη τους διοργανωτές.

Εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μερκούρης εκφράζοντας τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στο δύσκολο καθημερινό έργο των αστυνομικών, ενώ στάθηκε και στο κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής που είναι πλήγμα.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική και χορό, ενώ ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας Βασίλης Παρασκευόπουλος ξεσήκωσε με τα τραγούδια του.

Κ.Μπ.

eleftheriaonline.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis