Χρέος προς την διαχείριση - Όταν δεν είναι με ευθύνη του αστυνομικού γιατί δεν δοσοποιείται το ποσό;

Χρέος προς την διαχείριση - Όταν δεν είναι με ευθύνη του αστυνομικού γιατί δεν δοσοποιείται το ποσό;

Έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών παραπόνων συναδέλφων που για λόγους που μόνο η διαχείριση χρηματικού μπορεί να μας εξηγήσει πολλές φορές αργεί ένα επίδομα να κοπεί από την μισθοδοσία του συναδέλφου που μέχρι τότε το δικαιούνταν..

Παράδειγμα στην επαρχία κυρίως έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ενώ κάποιος δεν υπηρετεί στην διμοιρία υποστηρίξεως πλέον να του αποδίδεται κανονικά το επίδομα των 75 ευρώ ακόμα και 10 μήνες μετά την αποχώρηση του από την εν λόγω υπηρεσία...

Αποτελέσμα; ; να μαζεύεται μέχρι τώρα ένα ποσό 750 ευρώ .. δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα είναι στην γραμματειακή υποστήριξη ή στη διαχείριση χρηματικού το σίγουρο είναι πως με το Ρυθμό που πηγαίνει θα φτάσει κάποια στιγμή που ο μισθός του συναδέλφου θα παρακρατηθεί εφάπαξ..

Το ερώτημα μου είναι, δεν είναι εφικτό η διαχείριση χρηματικού με διαταγή της, προβλέψη της, να δοσοποιεί τέτοιου είδους περιπτώσεις που δεν οφείλεται το χρέος στον υπόχρεο, αλλά στο δαιδαλώδες αγκιλομένο σύστημα; ;

Ευελπιστώ πως οι ιθύνοντες θα δουν με σπουδή, ανθρωπιά, το συγκεκριμένο θέμα γιατί να σου παρακρατούν εφάπαξ ένα ποσό της τάξεως των 750 ευρώ από μια μισθοδοσία είναι τουλάχιστον τραγικό. Βάλτε πλαφόν 150 200 μηνιαίως..

Απλά κάντε κάτι μή μένετε αδρανείς..

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ