Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:41 | 16/10/2018

Η 2 η Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου εγκατέστησε και λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους αποκλειστικής χρήσης, σε μονάδες υγείας της αρμοδιότητας της.

Οι σταθμοί τηλεϊατρικής βρίσκονται σε νησιά των Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Βορείου Αιγαίου και σε Νοσοκομεία της Αττικής, ενώ έχει δρομολογηθεί η δημιουργία σταθμών τηλεϊατρικής σε όλα τα κατοικημένα νησιά του Αιγαίου, που βρίσκονται στη περιοχή αρμοδιότητας 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου. Συνημμένα και προς διευκόλυνσή σας, αποστέλλουμε πίνακα με όλους τους εν ενεργεία σταθμούς τηλεϊατρικής του ΕΔιΤ.

Σκοπός του ΕΔιΤ είναι πρωτίστως η αξιοποίησή του για την εξ αποστάσεως παροχή υπηρεσιών υγείας στο πληθυσμό ευθύνης και η συνεχής εκπαίδευση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και ομάδων γενικού πληθυσμού. Το ΕΔιΤ στηρίζεται στο δημόσιο δίκτυο δεδομένων ΣΥΖΕΥΞΙΣ και εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου ασφάλεια. Σε κάθε καμπίνα τηλεϊατρικής υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα τηλεδιάσκεψης, πλατφόρμα τηλεϊατρικής με ιατρικά όργανα (καρδιογράφος, δερματοσκόπιο, στηθοσκόπιο κλπ) και σύστημα προσδιορισμού Τηλεραντεβού.

[custom:google-ads]

Προκειμένου να καταστεί δυνατή η χρήση του συστήματος από προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την παροχή υπηρεσιών υγείας σε αστυνομικούς, μέλη των οικογενειών αυτών καθώς και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης τους, θα πρέπει να γίνουν τα παρακάτω:

1. Πιστοποίηση χρήστη: Η πιστοποίηση θα γίνει από τη 2ης ΔΥΠΕ με την αποστολή στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected] των στοιχείων του προσωπικού που θέλετε να πιστοποιήθούν: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, έγχρωμη φωτογραφία τύπου ταυτότητας και κινητό τηλέφωνο.

2. Εκπαίδευση στη χρήση του συστήματος: Η εκπαίδευση των χρηστών θα γίνει εξ αποστάσεως (με την πρόσβαση στον πλησιέστερο σταθμό τηλεϊατρικής, εν προκειμένω στο Νοσοκομείο Σύρου) με τη χρήση του ΕΔιΤ και θα έχει διάρκεια μία περίπου ώρα.

3. Πραγματοποίηση τηλεραντεβού: Θα γίνεται ο προγραμματισμός από την Ψυχολόγο της Υπηρεσίας σας, ο/η ενδιαφερόμενος/η θα προσέρχεται τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στη δομή υγείας της περιοχής του όπου υπάρχει ο σταθμός τηλεϊατρικής, το προσωπικό του Κ.Υ. θα τον/την συνοδεύει στην καμπίνα τηλεϊατρικής και θα πραγματοποιείται το τηλ-ραντεβού.

4. Πραγματοποίηση των τηλ-εκπαιδεύσεων: Θα προηγείται επικοινωνία της υπηρεσίας σας με το help desk του ΕΔιΤ, είτε προφορική στο 2132004248 και 2104212170, είτε γραπτή στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected], προκειμένου να υπάρξει ο αναγκαίο συντονισμός.

5. Επισημαίνεται ότι στους χώρους της 2ης ΔΥΠΕ λειτουργεί help desk του ΕΔιΤ, που σκοπό έχει την πιστοποίηση, εκπαίδευση και εν γένει υποβοήθηση του έργου όλων των πιστοποιημένων χρηστών του συστήματος.

6. Η χρήση του συστήματος από την Ελληνική Αστυνομία για την παροχή υπηρεσιών, θα γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την Υπηρεσία σας ή το προσωπικό αυτής που προσέρχεται σε προγραμματισμένο ραντεβού.

Εν κατακλείδι, όλοι οι υπάλληλοι της αστυνομίας και τα μέλη των οικογενειών τους θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους και χωρίς να απαιτείται η μετακίνηση αυτών ή του επιστημονικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση απαιτηθεί.

Η Διοικήτρια Όλγα Ιορδανίδου α/α Ο Υποδιοικητής Γεώργιος Αντύπας

 
Πηγή: koinignomi.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis