«Δώσατε χαιρέκακα τα ρέστα σας για τον Παππά» τόνισε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παίρνοντας τον λόγο για δεύτερη φορά, καθώς στην πρωτολογία του είχε αποφύγει οποιαδήποτε αναφορά στον φυγόποινο καταδικασμένο. 

«Θεωρήσατε ότι ο Χρυσοχοΐδης και η Αστυνομία δεν τα κατάφεραν. Θέλατε να τους παρακολουθούμε. Ο Λαγός έχει ασυλία. Ειρωνευτήκατε ότι τα σπίτια ήταν σε επιτήρηση. Επιτέλους τι θέλετε; Να επιτρέψουμε το λιντσάρισμα για να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα; Η Αριστερά που στέναξε σε κελιά και εξορίες!» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

 

Συνεχίζοντας μάλιστα έριξε την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ για την χαλάρωση των περιοριστών όρων του Χρυσαυγίτη Παππά, από τον Σεπτέμβριο του 2015. «Να διευκρινίσω το εξής. Για ενημέρωση αίθουσας και λαού. Υποχρέωση της αστυνομίας για τον Παππά ήταν να δίνει το «παρών» στο Α/Τ Παπάγου κάθε πρώτη του μηνός. Τελευταίο «παρών» 1 Οκτωβρίου. Το λέω για τους ευαίσθητους. Τον Σεπτέμβριο του 2015, επί ΣΥΡΙΖΑ, ο εισαγγελέας Εφετών άλλαξε τους περιοριστικούς όρους. Αν υπήρχε ο περιοριστικός όρος να κοιμάται σπίτι του, η Αστυνομία έπρεπε να πηγάινει κάθε βράδυ σπίτι του.  Υπήρχε υπουργός Δικαιοσύνης να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν αυστηρούς όρους και σήμερα έρχεστε και ζητάτε τα ρέστα. Είστε σε αδιέξοδα, δημοσκοπικά, εσωκομματικά. Επιστρατεύεται εθνικισμό, λαϊκισμό και κοινωνικό συντηρητισμό».

Τέλος, ο υπουργός εκτίμησε ότι η Αστυνομία θα φτάσει στη σύλληψη του Χρήστου Παππά: «Στοχοποιείτε την Αστυνομία και τον Χρυσοχοΐδη. Ο τρόμος και η πάταξη είστε εσείς. Λάμπετε για τη γκάφα, το φιάσκο, όταν τον συλλάβουμε γιατί θα τον συλλάβουμε, θα είστε τόσο χαρούμενοι;»

Πηγή:  reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξεκίνησε την δωρεάν διάθεση Καρτών Προνομίων ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών