Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 09/09/2021

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου», αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, σχολιάζοντας «το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στον 'Αρειο Πάγο (!)».

«Την ώρα που χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη (και ενώ ακόμη περιμένουμε απάντηση για την ενεργοποίηση πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ ενόψει ΔΕΘ), η ανεξέλεγκτη δράση των συμμοριών συνεχίζεται», αναφέρει ο κ. Σπίρτζης και προσθέτει: Αυτή τη φορά τα όπλα βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στον 'Αρειο Πάγο (!) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 52χρονου. Δύο ημέρες πριν, σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο Πασαλιμάνι, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, σε ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τέσσερις ημέρες πριν, έγινε συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στο Περιστέρι».

Γενικεύοντας ο κ. Σπίρτζης υποστηρίζει ότι «Η σχετική λίστα στα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία είναι μακρά. Τα όπλα βγαίνουν με ευκολία στις πλατείες και τους δρόμους της χώρας αφού κάτι τέτοιο το επιτρέπει η πλήρης αποδιοργάνωση της αστυνομίας στον τομέα της καταπολέμησης του εγκλήματος, της προάσπισης της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας της κοινωνικής ειρήνης. Καταλήγοντας στρέφει τα πυρά του κατά του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναφέροντας: « ‘Αν οι πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς, δεν υπάρχει ούτε ελευθερία ούτε ευημερία', δήλωσε πρόσφατα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Να τον ενημερώσουμε ότι οι Έλληνες πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς με την κυβέρνηση Μητσοτάκη…Οι υπουργοί αλλάζουν, η πολιτική Μητσοτάκη του τρόμου, του φόβου και της ανασφάλειας του πολίτη μένει σταθερή».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis