Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:40 | 05/12/2019

Ο τρόπος σκέψης και αντίδρασης ενός εκάστου εξ ημών είναι μοναδικός και σεβαστός αρκεί να είναι συνυφασμένο με το συμφέρον εκείνων που εκπροσωπούμε και οφείλουμε όλοι μας να εργαζόμαστε για την επίτευξη του σκοπού ή αλλιώς για την επιτυχία!!!

Επιτυχία για εμάς (τους περισσότερους δηλαδή ) είναι να επιτύχουμε το αποτέλεσμα, προς όφελος των συναδέλφων μας, μέσα από κατάθεση προτάσεων, από συναντήσεις και μαχητική διεκδίκηση.

Για άλλους( ευτυχώς λιγότερους ) επιτυχία ενδεχομένως να θεωρείται η γρήγορη μετάδοση μιας πληροφορίας, που υπέπεσε στην αντίληψη τους, που τις περισσότερες φορές, εξαιτίας του αποσπασματικού χαρακτήρα, θα εμπεριέχει και λάθος πληροφορίες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την λανθασμένη εκπροσώπηση των συναδέλφων μας!!!!!

Ο τρόπος σκέψης και δράσης όμως είπαμε, είναι μοναδικός και αφήνουμε τους συναδέλφους μας να αξιολογήσουν τα πεπραγμένα μας.

Όταν ορισμένοι θεωρούν επιτυχία!!! την συνάντηση για διεκπεραίωση εγγράφων προς εξόφληση υπομνημάτων οδοιπορικών και υπολοίπων οφειλών ,εμείς θεωρούμε υποχρέωση μας, την συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών,ως καθ ύλη αρμόδιο για την επίλυση του ζητήματος (http://www.poasy.gr/…/1060-synantisi-proedreiou-p-o-as-y-me… ) και αφήνουμε στους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους!!!!

Ολοκληρώνοντας και απευθυνόμενοι στους μεταδότες της πληροφορίας ,τους γνωρίζουμε ότι το επιδιωκόμενο επίδομα ΕΚΑΜ θα είναι μεγαλύτερο από όσο ανακοινώνουν !!!! και αυτό το γνωρίζουμε, όχι απλά επειδή μας το μετέφεραν, αλλά επειδή εργαστήκαμε και εργαζόμαστε πάνω στο ζήτημα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Σεβόμενοι τις διεργασίες με την φυσική και πολιτική ηγεσία δεν θα υπεισέλθουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, σύντομα όμως αυτές θα αναδειχτούν και θα αντιληφτεί ο καθένας την προσφορά στο σύνολο.

Ο γνωστότερος φυσικός του 20ου αιώνα Αϊνστάιν έλεγε : “Μην πασχίζεις να γίνεις άνθρωπος της επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Συνδρεβέλης Χρήστος
Γραμματέας ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis