Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 26/02/2017

Θολή είναι η εικόνα του ατόμου που τοποθέτησε τη βόμβα πίσω από το αστυνομικό τμήμα Δάφνης, καθώς οι εικόνες από τις κάμερες του ΑΤ δεν είναι αξιοποιήσιμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιτρομοκρατική εξετάζει «περιφερειακούς» τρομοκράτες συγκοινωνούντων δοχείων και ασύλληπτα μέλη που έχουν μητρώο κατασκευαστών βομβών. Δεν αποκλείουν βέβαια να πρόκειται για ερασιτέχνη κατασκευαστή και η αφλογιστία να ήταν αποτέλεσμα... πειραματισμού.

Καθώς τα ηγετικά στελέχη του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς είναι έγκλειστοι στις φυλακές οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι η νεοτρομοκρατία βρίσκεται σε φάση μετεξέλιξης και τα άτομα που στρατολογεί πειραματίζονται με νέες συνδεσμολογίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι ο «πειραματισμός» κάποια στιγμή θα έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα, ενώ δεν αποκλείουν και νέο χτύπημα μέχρι την 10η Μαρτίου για τον Λάμπρο Φούντα.

Ποιες οργανώσεις υποπτεύεται η ΕΛ.ΑΣ.

Οσο για το ποια τρομοκρατική οργάνωση εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. ότι μπορεί να βρίσκεται πίσω από το χτύπημα στο ΑΤ Δάφνης, ύποπτη θεωρείται η Επαναστατική Αυτοάμυνα (χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην πρεσβεία του Μεξικό, την Γαλλική Πρεσβεία και την κλούβα των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη). Ωστόσο, δεν αποκλείεται η οργάνωση να είναι κάποια άλλη, πρωτοεμφανιζόμενη.

 

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis