Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:42 | 05/05/2019

ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ στην Πέτρου Ράλλη όπως λέμε χωματερή - Πνίγονται στα σκουπίδια οι αστυνομικοί, υγειονομικές βόμβες τα κρατητήρια.

Υγειονομική  βόμβα τείνει να γίνει το μεγαλύτερο κέντρο μεταγωγών της χώρας, της Ελληνικής αστυνομίας,  καθώς η καθαριότητα των χώρων από συνεργείο είναι ανύπαρκτη και η διακομιδή των σκουπιδιών δεν γίνεται σωστά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται... μίνι χωματερές.

 

 

 

 

Οι κατσαρίδες κάνουν βόλτα παντού!

 


Το σκηνικό που περιγράφουν οι αστυνομικοί είναι τραγικό και μπορεί να φανταστεί κανείς ποια κατάσταση επικρατεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα αφού τα σκουπίδια δημιουργούν τεράστιους σωρούς, ακόμα και μέσα στη μέση των διαδρόμων.

 

 

 

 

 


Η αυτοψία που πραγματοποίησε η εποπτεία υγείας στις 29 Ιανουαρίου, στη ΓΑΔΑ είναι απογοητευτική. Η εικόνα που αντίκρισαν οι ελεγκτές ήταν τραγική. Σύμφωνα με το πόρισμα εντοπίστηκαν σκουπίδια στην είσοδο του 7ου ορόφου που βρίσκονται τα κρατητήρια. Στις τουαλέτες και τους υπόλοιπους διαδρόμους, η κατάσταση είναι τραγική, ενώ το κλιμακοστάσιο αν δεν θα καθαριστεί θα... πέσει.

 

Μετά λοιπόν από 4 μήνες από αυτή τη δραματική έκθεση της των ελεγκτών δημόσιας υγείας,  τίποτα δεν έχει αλλάξει, τουλάχιστον στο Μεταγωγών.


Μήπως το Υ.Π.τ.Π. αφού δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα κρατουμένων και αστυνομικών καθώς και τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών,  να δει τουλάχιστον σοβαρά τον εμβολιασμό τους,  πριν αυτοί νοσήσουν ;

 

securnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis