Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 25/10/2016

Τη συμπαράσταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος ζήτησε ο Γιάννης Μουζάλας στην Βουλή αν και την ίδια στιγμή δεν ήταν έτοιμος να απαντήσει για το καθεστώς ανομίας που επικρατεί στα hot spots.

Απαντώντας σε επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ ο κ. Μουζάλας καταφεύγοντας στους γνωστούς αφορισμούς, απέφυγε να απαντήσει στον πολιτικό θόρυβο που προκάλεσε η αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» για τον δουλέμπορο που τοποθετήθηκε συντονιστής του κέντρου φιλοξενίας του Σκαραμαγκά.

«Καταθέτετε στα πρακτικά δημοσίευμα από το  Πρώτο Θέμα… Αυτή είναι η επιστημονική σας προσέγγιση στο προσφυγικό;» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός αποφεύγοντας να δώσει εξηγήσεις.

«Εμείς κουτσά-στραβά κάναμε τη καλύτερη διαχείριση της ζημιάς. Όποιος πιστεύει ότι έχει το μπόι να αναμετρηθεί με το μεγαλύτερο μεταναστευτικό φαινόμενο και να πει ότι το κάνει καλύτερα από εμάς είναι ψεύτης» ανέφερε σε άλλο σημείο. Πάντως το γεγονός πως κουρδικής καταγωγής άτομο συνελήφθη και - περιέργως;- αφέθηκε ελεύθερο παρά τη συμμετοχή του σε κύκλωμα δουλεμπορίας, πρόκλησης ναυαγιών, διακίνησης ναρκωτικών, ληστειών και οπλοκατοχής δείχνει να μην προβληματίζει τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Σε μια περίοδο που οι κάτοικοι περιοχών της χώρας όπου υπάρχουν δομές φιλοξενίας προσφύγων διαμαρτύρονται για την ποιότητα των ατόμων που βρίσκονται εντός, ένα άτομο που δηλώνει συνεργάτης του υπουργείου και τον οποίο αναγνώρισε ως τέτοιο η αστυνομία κανένας δεν γνωρίσει εάν παραμένει εντός του hot spot και ποια είναι η δραστηριότητα του, καλυπτόμενος πλέον με την σιωπή του από τον αρμόδιο υπουργό. 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis