Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 10/11/2018

 

Ο Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης μιλά στην «Θ»

 

Τα νέα του καθήκοντα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας και πρώην Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής  κ. Χρήστος Σταμπουλής, μετά τις έκτακτες κρίσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Ιωάννης Καραμανλής τοποθετήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

 

«ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΞΑΝΘΗ – ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ»

«Είναι γνωστή η Ξάνθη. Έχουμε συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Εξάλλου υπηρετούσα επί 22 χρόνια στην Κομοτηνή, σε διάφορες υπηρεσίες και εν συνεχεία και στην Σχολή Αστυφυλάκων και στην Διοίκηση των Σχολών και μέχρι πρότινος ήμουν στην Δράμα. Τώρα, μετά τις κρίσεις που έγιναν τοποθετήθηκα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης. Πέρασα από αρκετές υπηρεσίες και έρχομαι με χαρά στην Ξάνθη. Είμαστε πλέον κοντά στο σπίτι και στην οικογένεια. Πιστεύω ότι θα έχουμε εποικοδομητική συνεργασία με όλους και πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Γενικά θεωρώ ότι έρχομαι σε μια πολύ καλή διεύθυνση» ανέφερε αποκλειστικά στην «Θ» ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Χρήστος Σταμπουλής.

 

«ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ»

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στον Νομό Ξάνθης. Πρώτα από όλα έχουμε μια έξαρση στο μεταναστευτικό και εκεί θα κοιτάξω να δοθεί έμφαση σε αυτό, χωρίς βέβαια να παραμελήσουμε ο,τιδήποτε αφορά γενικά τον κόσμο και τους πολίτες. Θα δώσουμε έμφαση στην εγκληματικότητα γενικότερα και σε όποια προβλήματα προκύπτουν» συνέχισε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «η Δράμα, όπου ήμουν μέχρι πρότινος σε σχέση με την Ξάνθη είναι δυο τελείως διαφορετικές πόλεις. Πάρα πολλά θέματα που έχει η Ξάνθη (όπως το μεταναστευτικό και γενικά η εγκληματικότητα για παράδειγμα) δεν τα έχει η Δράμα. Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, γενικά είναι από τις πιο ήσυχες διευθύνσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

 [custom:google-ads]

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ»

Κλείνοντας ο κ. Σταμπουλής, απευθυνόμενος στον κόσμο, σημείωσε ότι «ας έρθουμε πρώτα με το καλό και από εκεί και πέρα θα έχουμε τον χρόνο να τα λέμε συχνά. Για οποιοδήποτε θέμα, να ξέρετε ότι οι πόρτες του γραφείου μου θα είναι ανοιχτές για τον καθένα οποιαδήποτε ημέρα και ώρα και για οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Είμαστε εδώ για τον πολίτη και την ασφάλειά του. Αυτό θα κοιτάξουμε».

Πηγή:  thraki.com.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis