Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 17/06/2021

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο "Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, λειτουργική ενίσχυση Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου προπονητών αθλημάτων και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας".

«Υπέρ» της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, «κατά» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25, ενώ «παρών» δήλωσαν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής και της Ελληνικής Λύσης.

Με ευρεία πλειοψηφία έγινε δεκτή η τροπολογία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία προβλέπεται η δυνατότητα δημιουργίας «ομάδων Β» από τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας (Super League 1).

Συγκεκριμένα, «υπέρ» της τροπολογίας τάχθηκαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής, «κατά» ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, ενώ «παρών» δήλωσε η Ελληνική Λύση.

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis