Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 28/06/2015

Πολλά τα κουσούρια μας βρε αδελφέ... Μετά τις χθεσινές εικόνες ξεπήδησε μια σκέψη που είχα από παλιά. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ. Δεν ξέρω αν είναι αύριο ή μεθαύριο αλλά οι μέρες μας είναι μετρημένες.

Ρε παιδιά θυμάστε την Φουκοσίμα; Αυτοί οι ταλαίπωροι οι Ιάπωνες φάγανε 10 Ναγκασάκι στο κεφάλι και δεν κάνανε όπως κάνουμε εμείς τώρα. Ξέρεις γιατί; Γιατί πολύ απλά οι Ιάπωνες έχουν μυαλό... Ναι μυαλό ... Μην το μπερδεύουμε με την πονηριά (Στην πονηριά άλλωστε είμαστε πρωταθλητές εδώ και χιλιάδες χρόνια). Οι εξυπνότεροι Ιάπωνες, λοιπόν, δεν τρέχαν σαν τρελοί σαν εμάς, γιατί η δικιά τους "κοινή λογική" τους προειδοποιεί ότι η πανικόβλητη αντίδραση σε μια ζόρικη κατάσταση το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει την κατάσταση χειρότερη...

Και για να το κάνω απλοϊκό για να καταλάβουμε το μέγεθος της χαζομάρας της φρενίτιδας των αναλήψεων:

Είναι σαν να έρχεται η υπηρεσία ύδρευσης να πει "Αδέλφια σας ενημερώνουμε ότι για κανά δυο βδομάδες θα έχουμε σημαντικές ελλείψεις σε νερό" και να τρέχουμε όλοι να πλένουμε τα αυτοκίνητα και τα μπαλκόνια για να προλάβουμε όσο υπάρχει νερό... (Μετά θα οργιζόμαστε βέβαια γιατί δεν έχουμε να πιούμε αλλά το αυτοκίνητο τουλάχιστον θα γυαλίζει...)

Όλο αυτό το κράξιμο προέκυψε από το παρακάτω δημοσίευμα που έχει όσο να πεις το γέλιο του (και τις αλήθειες του)

Οι πρώτες εικόνες με τις αντιδράσεις συμπολιτών μας μετά την προαναγγελία του Δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου, είναι χαρακτηριστικές:

Αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, πολλοί κυριολεκτικά σηκώθηκαν από τα κρεβάτια (ή τους καναπέδες) τους κι έσπευσαν με σαγιονάρες και…βρακιά να σηκώσουν χρήματα από τα ΑΤΜ των τραπεζών!!!

Ψιτ, εσύ με τις σαγιονάρες! Σε σένα μιλάω, που έτρεξες νυχτιάτικα να σηκώσεις λεφτά από το ΑΤΜ...! 1

Εικόνες σαν κι αυτές, ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου, παρουσιάζοντας έναν λαό τρομοκρατημένο, που έχει θεοποιήσει σε τέτοιο βαθμό τα ΑΤΜ, σε σημείο η πρώτη και τελευταία του σκέψη να είναι σε αυτά: Θα συνεχίσουν να λειτουργούν και να βγάζουν ζεστό χρήμα;

Να το ξεκαθαρίσουμε: Παρότι ο ίδιος δεν έχω λεφτά στην τράπεζα, σέβομαι απόλυτα το γεγονός πως ο καθένας έχει δικαίωμα να μην χάσει ούτε ευρώ από τα χρήματά του. Ειδικά όσοι τα μάζεψαν δουλεύοντας τίμια και αποταμιεύοντας τον ιδρώτα τους. Επίσης, κατανοώ πλήρως όσους φοβούνται πως τις επόμενες μέρες όχι λεφτά στις τράπεζες δεν θα βρουν, αλλά πιθανόν και ελλείψεις σε είδη διατροφής κλπ.

Ψιτ, εσύ με τις σαγιονάρες! Σε σένα μιλάω, που έτρεξες νυχτιάτικα να σηκώσεις λεφτά από το ΑΤΜ...! 2

Ως εδώ όλα καλά. Όμως, αγαπητοί φίλοι που σπεύσατε νυχτιάτικα να πάρετε τα λεφτά σας, όλα τα παραπάνω θα μπορούσατε να τα κάνετε μέρες πριν ή ακόμα και χθες, όλη την ημέρα, όταν «ακουγόταν» πως μάλλον δεν θα υπάρξει συμφωνία! Ποιος ο λόγος να περιμένετε τελευταία στιγμή, δημιουργώντας έτσι σκηνές απείρου κάλλους;

Αποδεικνύεται, για πολλοστή φορά, πως ο νεοέλληνας δεν έχει καμία σχέση με τον πραγματικό Έλληνα. Άγεται και φέρεται από το θυμικό και κυρίως, την τρομοκρατία των Μμε. Χειραγωγείται εύκολα, αφού ο ίδιος που δέκα λεπτά πριν το διάγγελμα έβριζε τους Γερμανούς και ήθελε «ευρώ χωρίς μνημόνιο», λίγο μετά έτρεξε πανικόβλητος να σώσει…τα ευρουλάκια του!

Πηγή: hellasforce.com

Σχολιάζει ο Αντιδραστικός

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis