Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 23/04/2018

Μεγάλη ταραχή πέρασε αθόρυβα η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρη Κοργιαλάς καθώς ο γιος τους νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο το Πάσχα.

Μία λάθος διάγνωση του νοσοκομείου της Καλαμάτας ήταν αρκετό για να κάνει την κατάσταση του παιδιού της χειρότερη και να πρέπει να τον φέρει εσπευσμένα στην Αθήνα μη γνωρίζοντας τι θα γίνει.

Το γνωστό ζευγάρι το βοήθησε η ελληνική αστυνομία οι οποίοι με τα περιπολικά άνοιξαν τον δρόμο για να φτάσουν γρηγορότερα στην Αθήνα από την Καλαμάτα. Την είδηση την έκανε η ίδια η Φωτεινή Ψυχίδου γνωστή η οποία περιέγραψε την περιπέτεια της στα social media και ενημέρωσε το κοινό της ότι ο γιος της είναι πλέον πολύ καλά!

[custom:google-ads]

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Μια λάθος διάγνωση απο το νοσοκομείο Καλαμάτας ηταν αρκετή για να ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια...Ευχάριστουμε πολύ την αστυνομία και τους φάρους της που μας άνοιξαν τον δρόμο τη Δεύτερα του Πάσχα και μας έφεραν εγκαίρως στην Αθήνα, τους ιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων Αγια Σοφία που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπαθειες και μας έσωσαν τη ζωή, το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντιδα τους και τέλος τους συναδέλφους για τη διακριτικότητα τους...τέλος καλό όλα καλά...ο Θανασάκης γύρισε σπίτι...και χαμογελά!!!

Πηγή: Youweekly.grathensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρεκόρ επισκεψιμότητας για τους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis