Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:02 | 19/03/2018

Κύριε Αρχηγέ,

  Ύστερα από προτροπή του σωματείου μας, δεκάδες βαθμοφόροι συνάδελφοι (αρχιφύλακες, ανθυπαστυνόμοι, αξιωματικοί) προερχόμενοι από ειδικοί φρουροί, διαμαρτυρηθήκαν προς το Αρχηγείο για την πρόδηλη εσφαλμένη υπαγωγή τους στην κατηγορία Γ’ του άρθρου 124 του Ν. 4472/17, αντί της ορθής υπαγωγής τους στην κατηγορία Β’.

  Όπως αναπτύσσεται και στην ήδη κατατεθείσα αίτησή τους, ο Nόμος δεν αφήνει το παραμικρό ενδεχόμενο παρερμηνειών, παρά το λάθος χρεώνεται προδήλως στην αρμόδια Δ/νση οικονομικών του Αρχηγείου σας.

  Σε ότι αφορά την υπαγωγή, των υπολοίπων εργαζομένων που νομίμως εκπροσωπούμε, ήτοι τους Ειδικούς Φρουρούς και τους υπόλοιπους  Αστυνομικούς που υπηρέτησαν ως Ειδικοί Φρουροί, στην κατηγορία Γ΄, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α σε μικρό χρονικό διάστημα θα ανακοινώσει τις υπόλοιπες διαδικασίες διεκδίκησης, απέναντι σε εκείνους που με τις αποφάσεις τους  διαχώρισαν και υποτίμησαν μέρος πολύτιμου ένστολου προσωπικού.    

  Στην συνάντηση που πραγματοποίησε το Προεδρείο του σωματείου μας με υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και μαζί σας, μας δόθηκε  η εντύπωση ότι έχει γίνει αντιληπτό  το προφανές λάθος στο οποίο η υπηρεσία σας έχει υποπέσει, αδικώντας μισθολογικά τους εν’ θέματι συναδέλφους. 

  Η αναγνώριση ενός λάθους δεν αρκεί από μόνη της, όταν οι συνάδελφοι εξακολουθούν να μισθοδοτούνται με παράνομο τρόπο και να αδικούνται. Ένα λάθος της διοίκησης μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε και αυτεπαγγέλτως, ακόμη και αναδρομικά, χωρίς να είναι πάντοτε απαραίτητη η προσφυγή στη δικαιοσύνη, αρκεί να υπάρχει θετική προσέγγιση αντίστοιχη του σεβασμού που τρέφει και πρέπει να τρέφει η εκάστοτε Ηγεσία απέναντι στο χαμηλόβαθμο προσωπικό της.

    Κύριε Αρχηγέ

   Αναμείναμε πλέον του ενός μηνός την δική σας  ανταπόκριση και υπαγωγή των εν θέματι συναδέλφων στην κατηγορία Β’ του Αρ. 124 του Ν.4472/17, στην εφ’ εξής μισθοδοσία τους, και την αναδρομική μισθολογική τους αποκατάσταση, χωρίς όμως  δυστυχώς καμιά ανταπόκριση  της Διοίκησης .

  Το Δ/Σ του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α είναι στη διάθεση σας όπως πάντα , ελπίζοντας όμως  ότι οι ενέργειες σας θα είναι ταχύτερες της ήδη προγραμματισμένης ένστολης διαμαρτυρίας ενώπιον του Αρχηγείου της Ελληνικής  Αστυνομίας  των πραγματικά οργισμένων συναδέλφων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Διευκρινιστική διαταγή αναφορικά με τη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis