Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:28 | 07/03/2019

Τον Αλβανό “Μπόν Βιβέρ” της Αθήνας, που σκορπούσε αφειδώς τα ευρώ αγοράζοντας… πανεράκια με λουλούδια στα μπουζουξίδικα της παραλιακής, κατάφερε να βάλει στο χέρι η Δίωξη Ναρκωτικών καθώς ο επιχειρηματίας από τα Τίρανα αποδείχθηκε… χονδρέμπορος ηρωίνης από το Ελμπασάν. Πρόκειται για έναν 40χρονο από την Αλβανία, οποίος είχε στενή σχέση με την Τουρκική Μαφία με την ηρωίνη και εισήγαγε στην χώρα μας μεγάλες ποσότητες, τις οποίες στην συνέχεια “έσπρωχνε” στην χονδρική αγορά και μάλιστα σε υψηλές τιμές.

Κι αυτό διότι το προϊόν ήταν “καθαρό”. Για το λόγο αυτό πωλούσε την πλάκα του ενός κιλού ηρωίνης έναντι του ποσού των 20.000 ευρώ.

[custom:google-ads]

Η ηρωίνη και η… μεγάλη (του) ζωή

Ο 40χρονος ζούσε “ζωή και κότα” από το εμπόριο Ναρκωτικών, καθώς όπως προέκυψε από τις παρακολουθήσεις που πραγματοποιούσαν όλες αυτές τις ημέρες οι αστυνομικοί της Δίωξης διεπίστωσαν πως ο Αλβανός από το Ελμπασάν εμφανίζονταν ως δήθεν επιχειρηματίας από τα Τίρανα, διαμένοντας σε σουίτες πανάκριβων πολυτελών ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την διάρκεια των παρακολουθήσεων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στην κυριολεξία περνούσαν ώρες ατελείωτες έξω από γνωστά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της παραλιακής λεωφόρου, καθώς ο “στόχος” διασκέδαζε μέχρι πρωίας και μάλιστα πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια,αδειάζοντας μπουκάλια ουίσκι με μπλε ετικέτες και “χτίζοντας” παράλληλα με λουλούδια τις τραγουδίστριες των κέντρων.

 

Μόνο σε μια περίπτωση, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της παραλιακής με γνωστά ονόματα στην πίστα, ο Αλβανός “επιχειρηματίας από τα Τίρανα” μαζί με τους άλλους τρεις συνεργούς του κατανάλωσαν 4 φιάλες από πασίγνωστο ουίσκι με μπλε ετικέτα, ενώ ξόδεψαν για λουλούδια, τόσο για τους τραγουδιστές, όσο και για τις τραγουδίστριες, ποσό που φθάνει τις 10.000 ευρώ. Άλλωστε δεν είχαν πρόβλημα στα χρήματα, καθώς μια πλάκα από ηρωίνη να πουλούσαν, άμεσα έβαζαν στην τσέπη του 20.000 ευρώ.

Ακολούθησαν την… ηρωίνη

Όλα αυτά τα έβλεπαν οι αστυνομικοί που είχαν μπει στο κέντρο ως πελάτες για να μην χάσουν από τα μάτια τους των αρχηγό του κυκλώματος που έσπρωχνε καθαρή ηρωίνη στις γειτονιές της Αθήνας.

Μάλιστα, ακόμα και στα ξενοδοχεία που διέμενε ο 40χρονος ζητούσε να έχει συγκεκριμένη ώρα το πρωινό του, με συγκεκριμένης μάρκας χαβιάρι. Απαιτούσε βέβαια διότι ήταν… καλοπληρωτής και πλήρωνε πάντα μετρητά.

 

Βέβαια κανείς εκτός από τους Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής δεν γνώριζε πως τα ταξίδια που έκανε στην Τουρκία ο …επιχειρηματίας, ήταν ουσιαστικά για να κλείνει τις αγορές των ποσοτήτων της ηρωίνης, που έφερνε στην Ελλάδα μέσα σε καταψύκτες.

Η κλειστού τύπου ομάδα των μεγαλεμπόρων, μόλις τρεις τον αριθμό, συνελήφθησαν έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις των Αστυνομικών σε Μελίσσια, Κέντρο Αθήνας και Χαϊδάρι όπου βρίσκονταν η “καβάντζα” της συμμορίας. Το διαμέρισμα δηλαδή που έκρυβαν τα ναρκωτικά και συγκεκριμένα τα 22 κιλά καθαρής ηρωίνης που είχαν φέρει από την Τουρκία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis