Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:39 | 11/04/2019

«Δεν υπάρχει καμία ανοχή στο έγκλημα, καμία ανοχή στην παραβατικότητα», τόνισε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha και προσέθεσε: «Eίμαι υποχρεωμένη από την θέση μου να μην δείξω καμία ανοχή».

Η κα Γεροβασίλη χαρακτήρισε επιτυχημένη τη σημερινή επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια, επισημαίνοντας ότι «η ουσία είναι να παράγεται αποτέλεσμα και μετά. Δηλαδή να υπάρχουν νομικές συνέπειες.

[custom:google-ads]

Γιατί αρκετές φορές έχουν γίνει προσαγωγές και συλλήψεις αλλά λίγες ώρες μετρά βρίσκονται πάλι ελεύθεροι μια και δεν υπήρχαν στοιχεία. Η ουσία είναι να μην γίνονται επιχειρήσεις-σκούπα για εντυπωσιασμό, αλλά επιχειρήσεις που να έχουν αποτέλεσμα».

Η υπουργός τόνισε ότι «μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η Αστυνομία να εξαντλήσει τις δυνατότητες της και πιστεύω ότι θα το κάνει», σημειώνοντας πάντως ότι «Η περιοχή των Εξαρχείων έχει σύνθετα θέματα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βίντεο από τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο


Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου για το πώς διασφαλίζεται ότι τα δυο κτίρια, που εκκενώθηκαν σήμερα μπορεί να ανακαταληφθούν, η υπουργός τόνισε πως «ο ρόλος της αστυνομίας είναι κατασταλτικός.

Από εδώ και πέρα έχει ρόλο ο ιδιοκτήτης, ο οποίος με την συνεργασία της Αστυνομίας θα πρέπει να διαφυλάξει την περιουσία του».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε το βίντεο:

 enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis