Όλη η αλήθεια για τη φύλαξη Σαμαρά και των γραφείων της Ν.Δ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Όλη η αλήθεια για τη φύλαξη Σαμαρά και των γραφείων της Ν.Δ.
Αντιδράσεις πολλές κι εν μέρει δικαιολογημένες προκάλεσε η δημοσίευση από το newsbomb.gr του ρεπορτάζ με τίτλο: "115 αστυνομικοί για τη φύλαξη Σαμαρά"

Η αλήθεια όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι διαφορετική.

Ό κ. Σαμαράς ως πρωθυπουργός είχε 69 αστυνομικούς στην προσωπική ασφάλεια του αν και θα μπορούσε να έχει 80. Επίσης, δεν είχε ζητηθεί ποτέ από την αντιτρομοκρατική περιφερειακή εποπτεία με αντιπαρακολουθήσεις, όπως παγίως συμβαίνει. Κι αυτό δεν γινόταν καθώς ουδέποτε ζητήθηκε από τους επικεφαλής της φρουράς. Σήμερα, ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικης αντιπολίτευσης, έχει στην ασφάλεια του 53 αστυνομικούς,.

Το κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού είχαν 40 αστυνομικούς και με τό νέο ανακαθορισμό των μέτρων έπεσαν στους 15. Με δεδομένο όμως ότι τα γραφεία έχουν χτυπηθεί, ζητήθηκε από τον κ. Πανούση με προσωπική παρέμβαση λένε οι πληροφορίες του κ. Σαμαρά, να αυξηθεί ο αριθμός τους και πλέον διατίθενται 25.

Τα μέτρα δε στην κατοικία του καμία σχέση δεν έχουν με την προσωπική φρουρά του, καθώς αυτα καθορίζονται κάθε τόσο από την επιτροπή τρωτότητας του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/olh-h-alhtheia-gia-th-fylaksh-samar...