Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 06/06/2016

Θα διαφωνήσουμε κατ αρχήν με τα ¨άτυχα ¨υπονοούμενα αντιστρατήγου ε.α που διατυπώθηκαν σε άρθρο με τίτλο, "Μέλη συμμοριών Ειδικοί Φρουροί και όχι νέοι αστράτευτοι Αστυφύλακες: Είναι τυχαίο;"

Όλοι, στην Ελληνική Αστυνομία υπηρετούν ¨Στρατηγέ ¨. Δεν είναι ορθό να καλλιεργούμε σε μια τόσο κρίσιμη φάση ¨διαμάχες¨ μεταξύ του αστυνομικού προσωπικού. Μα το χειρότερο, να τις εξωτερικεύουμε …. με σκοπό ποιο;; να υπερασπιστούμε το σύστημα των Γενικών Εξετάσεων για την κατάταξη στην Αστυνομία ;

Είναι γνωστή στην Κρήτη η ¨κόντρα ¨ και οι λόγοι που αυτή υφίσταται, αλλά  και το ότι η κατάργηση της ΥΠΑΣΕΚ  θα οδηγήσει ίσως σε ¨ξεκαθαρίσματα ¨ ακόμα μεγαλύτερα  για το καλό της τοπικής κοινωνίας  … στην τελική .

Με βάση λοιπόν,  την πρόσφατη  εξάρθρωση του μεγαλύτερου κυκλώματος (από αυτά που έχουν εξαρθρωθεί)  διακίνησης όπλων και πυρομαχικών στην Κρήτη, στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί, αναδεικνύεται μια ακόμα εξαιρετική ιδιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μια ιδιότητα που γίνεται αντιληπτή ως μια ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ δύναμη αυτοκάθαρσης.

Μια δυναμική που εγγυάται με το καλύτερο τρόπο ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι ο διαχρονικότερος και ίσως ο ισχυρότερος παράγοντας  διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής …. το πραγματικό αποκούμπι της κοινωνίας, των απλών ανθρώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πένθος και πάλι η ΕΛ.ΑΣ. - Εφυγε 32χρονος αστυνομικός - Βαρια τραυματισμένος ενας Πυροσβέστης

Μια ιδιότητα που της επιτρέπει να αυτοπροσδιορίζεται , να αυτό-θεραπεύεται και να διατίθεται έτσι πάντα , αξιόμαχη και άξια εμπιστοσύνης , στην κοινωνία … της οποίας σπλάχνα από τα σπλάχνα της … είναι .

Συγχαρητήρια αυτή την φορά  στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης …. στις οποίες εφιστούμε την προσοχή στα εξής :

Το θέμα τώρα «άνοιξε ».

Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι ¨να κρατήσουμε ¨ το κάστρο, να μην αφήσουμε άλλους να σπεύσουν να ¨ γεμίσουν το κενό ¨  που δημιουργήθηκε στην αγορά και δη, στην ζήτηση για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Να μην υποχωρήσετε ούτε σπιθαμή σε πιέσεις και συμφέροντα που θα ¨ενεργοποιηθούν ¨.

Είμαστε σίγουροι ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ¨θα βάλει πλάτη ¨

Να ακολουθήσετε όλες τις ¨διαδρομές ¨ που ορίζουν τη δράση τέτοιων κυκλωμάτων – φανταστείτε τα σαν αντιμαχόμενα δίκτυα … θα εκπλαγείτε .

Να ξέρετε ότι η τοπική κοινωνία που τόσο αίμα είδε να χύνεται εξαιτίας την κακής νοοτροπίας που ορίζει την σχέση των Κρητικών με τα όπλα … είναι μαζί σας .

.. όπως και εμείς .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis