Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 03/03/2018

Το κείμενο που ακολουθεί εστάλη από αναγνώστη μας - αστυνομικό στη σελίδα του Policenet.gr στο fb:

 

"Όνειρο ζω, δεν μπορεί να είναι αλήθεια!

Είχε τόσους φίλους κρυμμένους η Δ.ΈΛ.ΤΑ και δεν το ξέραμε και δεν το υπολογίζαμε, είχε τόσο φανατικούς οπαδούς και υπερασπιστές και δεν τους βλέπαμε?

Πραγματικά άδικα νομίζαμε ότι όσοι μιλούσαν με "δελτάδες" αποκαλούνταν φιλοφασίστες, ψέματα είναι ότι δεν ήθελε κανένας πάρε δώσε με τραμπούκους !

Η μισή Δ.ΈΛ.Τ.Α πέρασε από την Ευελπίδων κατηγορούμενη και ακόμη δεν έχει φύγει από το εδώλιο του κατηγορουμένου, οι ακροδεξιοί συνδικαλιστές του ΣΕΦΕΑΑ με τον όμοιό τους τον Γιάννη τον Πορτοκάλη πλήρωσαν και πληρώνουν τα έξοδα των δικαστηρίων για να γλιτώσουν από τη φυλακή και την απόταξη τους "αγροίκους" Δελτάδες.

Πρόσφυγες, σκορπισμένοι στους τέσσερεις ορίζοντες της αστυνομίας να τους κρύψουμε μέχρι να πάρουν τα μαθήματα Δημοκρατίας και να προβιβαστούν σε φυσιολογικούς αστυνομικούς αλλά μέχρι τότε να είναι τα μιάσματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ρίξτε όλοι ρε τις μάσκες της υποκρισίας και την πρόστυχη μουτσούνα της δήθεν συναδελφικής αλληλεγγύης, η ΔΈΛΤΑ έμεινε στην ιστορία για την ψυχή της και θα ξαναγράψει ιστορία με εκείνες τις ψυχές με εκείνους τους μαχητές με εκείνα τα .....παιδιά μας !!!"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis