Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 12/10/2017

Η δικαιοσύνη θα ψάξει να βρει τι ακριβώς συνέβη σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο, όπου ο ιδιοκτήτης και ο γιος του συνεπλάκησαν με δυο πελάτες ένας εκ των οποίων φέρεται να τους απείλησε με όπλο. Το σκηνικό συμπλήρωσε ένα χαρτονόμισμα με ίχνη ναρκωτικών.

Σύμφωνα με καταγγελία του 53χρονου βενζινοπώλη, ένας 51χρονος κι ένας 47χρονος έβαλαν πετρέλαιο αξίας 1.500 ευρώ σε τέσσερα Ι.Χ. φορτηγά χωρίς να του καταβάλλουν το αντίτιμο.

[custom:google-ads]

Όταν τους ζήτησε το λόγο, ο 51χρονος τον απείλησε με όπλο. Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί της Ασφαλείας οι αντιλήφθηκαν τον 51χρονο να δίνει σε έναν 33χρονο που βρισκόταν στο πρατήριο ένα χαρτονόμισμα με υπολείμματα κρυσταλλικής λευκής σκόνης.
Όπως φέρονται να διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, η σκόνη ήταν 0,7 του γραμμαρίου κοκαΐνης. Έτσι, συνέλαβαν τον 51χρονο, τον 47χρονο και τον 33χρονο και βρήκαν στην κατοχή του πρώτου ένα πιστόλι replica.

Όμως,  ο 51χρονος και ο 47χρονος υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του πρατηριούχου και του γιού του για απειλή, εξύβριση, απλές σωματικές βλάβες και κλοπή καυσίμου από τα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και εκείνοι και να οδηγηθούν όλοι μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. 

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πλιάτσικο σε στρατιωτική βάση - Μια σύλληψη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis