Όπλo και τέσσερα κιλά χασίς σε μαντρί στα Καμμένα Βούρλα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 54ΧΡΟΝΟΣ
Όπλo και τέσσερα κιλά χασίς σε μαντρί στα Καμμένα Βούρλα

Όσο προσεκτικός κι αν ήταν ένας 54χρονος Έλληνας διακινητής ναρκωτικών, δεν μπόρεσε να αποφύγει τον εντοπισμό της παράνομης πραμάτειας του από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Λαμίας που, εκτός από το σπίτι του στα Καμένα Βούρλα, ανακάλυψαν και το ποιμνιοστάσιό του όπου είχε την «καβάντζα» του.

Ο 54χρονος συνελήφθη με αιφνιδιαστική επιχείρηση στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή, όπου όμως βρέθηκαν μόνο 172 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, δέκα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και ζυγαριά ακριβείας. Όμως, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαντρί και ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους ξετρύπωσε τις κρυμμένες συσκευασίες με τα συνολικά τέσσερα κιλά και 35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που ο δράστης σκόπευε να διαθέσει προς πώληση.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας στον οποίο παραπέμφθηκε ο κτηνοτρόφος, του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Το πιστόλι που είχε στην κατοχή του, εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν το είχε χρησιμοποιήσει και πού. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

protothema.gr